Την Παρασκευή δικάζονται οι τρεις κατηγορούμενες για τους εικονικούς εμβολιασμούς στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας
Σε βάρος τους ασκήθηκε από την εισαγγελία ποινική δίωξη για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης, συνέργια στην πράξη αυτή και παραβίαση των μέτρων κατά της μετάδοσης ασθενειών
Ενώπιον του αρμόδιου αυτόφωρου δικαστηρίου αναμένεται να βρεθούν αύριο οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν για εικονικούς εμβολιασμούς στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας. Σε βάρος τους ασκήθηκε από την εισαγγελία ποινική δίωξη για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης, συνέργια στην πράξη αυτή και παραβίαση των μέτρων κατά της μετάδοσης ασθενειών.
Οι τρεις κατηγορούμενες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και πήραν προθεσμία για αύριο, προκειμένου να δικαστούν. Πρόκειται για μια 75χρονη γιατρό η οποία μαζί με τη γραμματέα της επισκέφθηκαν το ΙΚΑ Αλεξάνδρας και σε συνεννόηση με μια νοσοκόμα προχώρησαν σε εικονικό εμβολιασμό!
Να σημειωθεί τέλος πως η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κράτησε αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να ερευνηθεί αν έχουν γίνει και άλλοι εικονικοί εμβολιασμοί στο συγκεκριμένο ΙΚΑ.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.