Χανιά: Ταξίδευε με δεκάδες σφαίρες πολεμικού όπλου!

Χανιά: Ταξίδευε με δεκάδες σφαίρες πολεμικού όπλου!

Βρήκαν στην κατοχή του συνολικά 57 σφαίρες, τις οποίες σκόπευε να παραδώσει σε άλλο πρόσωπο - Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και ρόπαλο στο Ηράκλειο

χανια
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού που έκαναν ελέγχους στους επιβάτες του πλοίου της γραμμής το οποίο έφτασε στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά από τον Πειραιά, όταν είδαν τι μετέφερε ένας 29χρονος αλλοδαπός.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που έκαναν στο νεαρό επιβάτη, βρήκαν στην κατοχή του 57 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες! Ο 29χρονος δεν είχε μαζί του όπλο κι έτσι εκτιμάται ότι θα παρέδιδε σε άλλον τις σφαίρες, με αποτέλεσμα να διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί η ταυτότητά του. Στο μεταξύ, ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Είχε στο αυτοκίνητο μαχαίρι και ρόπαλο

Σε τυπικό έλεγχο υποβλήθηκε ένας 20χρονος Έλληνας που οδηγούσε αγροτικό φορτηγάκι στην διασταύρωση Πεζών στον δρόμο Ηράκλειου – Αρκαλοχωρίου, αλλά οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. βρήκαν στο αυτοκίνητο ένα ρόπαλο και ένα μαχαίρι και τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ευρωστρατός: Η απάντηση των Βρυξελλών στη συμφωνία AUKUS

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για την γ' δόση εμβολίου - Ποιες είναι οι επόμενες πληθυσμιακές ομάδες που θα λάβουν SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης