Δεν πρόλαβε να βγει από την φυλακή και απασχολεί ξανά την δικαιοσύνη ο γνωστός ταραχοποιός με το προσωνύμιο «Κάμελ» που επιτίθεται συνήθως σε γυναίκες στον Βόλο προσπαθώντας να τις λούσει με βενζίνη. Αυτή τη φορά, εισέβαλε σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.
Ο 38χρονος άστεγος εισέβαλε στο κατάστημα το βράδυ της Τετάρτης, την ώρα που η υπάλληλος ετοιμαζόταν να κλείσει, την απείλησε ότι θα την περιλούσει με βενζίνη και απαίτησε να του δώσει ναρκωτικά χάπια. Μάλιστα, πριν προλάβει η αιφνιδιασμένη γυναίκα να καταλάβει τι ζητούσε, άρπαξε μια καρτέλα με δέκα συνταγογραφούμενα χάπια και έσπευσε να εξαφανιστεί χωρίς όμως να την πειράξει.
Ο «Κάμελ» είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες, αφού εξέτισε τα δύο τρίτα της ποινής ποινής φυλάκισης 60 ημερών που του είχε επιβληθεί από το Αυτόφωρο για απειλή, όταν συνελήφθη στις 8 Ιουνίου μετά από επίθεση σε κοινωνική λειτουργό στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας. Οι αστυνομικοί τον αναζητούν για να τον οδηγήσουν για μια ακόμη φορά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, αυτή τη φορά με την κατηγορία της ληστείας.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.