Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Μια νέα πλατεία από την κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, αποκτά η Αθήνα. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, στη συνεδρίασή του, ενέκρινε κατά πλειοψηφία την αρχιτεκτονική μελέτη για την ανάπλαση της κάτω πλευράς της ιστορικής κεντρικής πλατείας της πρωτεύουσας της χώρας.
Οι υπάρχουσες πιλοτικές παρεμβάσεις στην κάτω πλευρά της θα δώσουν πλέον τη θέση τους στα οριστικά και μόνιμα έργα, τα οποία προβλέπουν διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της Φιλελλήνων, μια νέα «αναζωογονημένη» πρόσοψη του πεζόδρομου της Ερμού αλλά και πλούσια φύτευση μεγάλων, ψηλών δέντρων και πράσινου.