Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση Ι.Χ. με δίκυκλο - Τραυματίστηκε μία 30χρονη γυναίκα
Η υγεία της δεν εμπνέει ανησυχία
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με θύμα μία 30χρονη γυναίκα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και λίγο πριν 21:00, στην οδό Πολυτεχνείου, Ι.Χ. συγκρούστηκε με δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα που επέβαινε σε αυτό, όπως πληροφορεί το thestival.gr.
Στο σημείο επέσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την τραυματία ηλικίας περίπου 30 ετών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.