Είχε αποπειραθεί να διαρρήξει ένα ακόμη σπίτι - «Μπήκε» σε τρία κτήματα για να κλέψει στην Κομοτηνή, αλλά τον συνέλαβαν
Μάνος Τσαγκαράκης
Λίγη ώρα αφ’ ότου είχε παραβιάσει διαδοχικά δύο σπίτια και ένα εστιατόριο στην ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης και είχε κλέψει συνολικά 300 ευρώ, κοσμήματα αξίας 600 ευρώ καθώς και εργαλεία αξίας 2.120 ευρώ, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας «ποντικός».
Μάλιστα, από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι είχε αποπειραθεί να διαρρήξει ένα ακόμη σπίτι, το πρωί της Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε ένα μέρος των χρημάτων και των υπόλοιπων κλοπιμαίων, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο, τα διαρρηκτικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε ο δράστης. Ο διαρρήκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και του απαγγέλθηκε κατηγορία κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Τρύπωσε σε τρία κτήματα για να κλέψει
Εισέβαλε σε τρία κτήματα στην Κομοτηνή στο διάστημα από τις 8 Ιουνίου ως την περασμένη Παρασκευή ένας Έλληνας, ο οποίος «σήκωσε» μια μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα και πλήθος εργαλείων. Μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»