Τρόμος στη Βούλα: Συνελήφθη 21χρονος σάτυρος που παρενοχλούσε 14χρονες
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 21χρονος είτε ακολουθούσε τα ανυποψίαστα κορίτσια είτε κρυβόταν σε σκοτεινά σημεία προκειμένου να τους επιτεθεί - Ιατροδικαστής η μητέρα των θυμάτων
Φόβος και τρόμος είχε γίνει στα νότια προάστια της Αττικής ένας 21χρονος επιδειξίας ημεδαπός ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έβαζε στο στόχαστρο ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες Γυμνάσιου και Λυκείου τις οποίες είτε τις ακολουθούσε και επιτίθονταν μόλις έβρισκε ευκαιρία, είτε κρυβόταν σε σκοτεινά σημεία προκειμένου να αιφνιδιάσει τα θύματα του.
Ωστόσο την περασμένη Παρασκευή τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Συγκεκριμένα, το Α 4-3/Α περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα από το κέντρο ότι στην περιοχή της Βούλας στον Αγ. Νεκτάριο νεαρός επιδειξίας παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.
Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου συνέλαβαν τον σάτυρο ο οποίος είναι 21 ετών Έλληνας. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες ο 21χρονος είχε πλησιάσει δύο ανήλικες 14 ετών και αυνανιζόταν μπροστά τους μέρα μεσημέρι!
O 21χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.
Η μητέρα των δύο ανηλίκων είναι ιατροδικαστής.
Δείτε την ανάρτηση του συνδικαλιστή αστυνομικού της Άμεσης Δράσης Χρήστου Μπαλάσκα
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.