Συγκλονίζει φίλος του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας: «Έφυγε νωρίς... ένας άνθρωπος με αξίες που πάλευε πάντα μέχρι τέλους»

Συγκλονίζει φίλος του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας: «Έφυγε νωρίς... ένας άνθρωπος με αξίες που πάλευε πάντα μέχρι τέλους»

«Ένας σπουδαίος άνθρωπος, φίλος οικογενειάρχης και επαγγελματίας... Θα τον θυμόμαστε για πάντα» - Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Θάνου Τάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του αιφνίδια σήμερα, μετά από καρδιακό επεισόδιο

tatsis__1_
Συγκλονίζει προσωπικός φίλος του Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας, Θάνου Τάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του αιφνίδια σήμερα, μετά από καρδιακό επεισόδιο. Με ένα προσωπικό και συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετάει τον αγαπημένο του Θάνο, ο οποίος, όπως μας είπε πάλευε για πάντα μέχρι τέλους.

«Ένας σπουδαίος άνθρωπος, φίλος οικογενειάρχης και επαγγελματίας. Ήταν ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες που πάλευε πάντα μέχρι τέλους και με κάθε προσωπικό κόστος για αυτό που πίστευε και αυτό που ήταν το σωστό για το κοινό καλό», είπε στο protothema.gr άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον και συνέχισε: «Έφυγε νωρίς και απροσδόκητα. Μεγάλη απώλεια. Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη. Καλό παράδεισο.».

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και δηλώνουν συντετριμμένοι με την απώλεια. Ο 47χρονος εκλιπών υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Πολυμερόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο να εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του Θάνου Τάτση με το ακόλουθο μήνυμα στο Facebook: «Ένας νέος άνθρωπος, ο Θάνος Τάτσης, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του. Ακούραστος, αφοσιωμένος στη δουλειά του και, πάνω απ´όλα, πάντα χαμογελαστός. Η οικογένεια του δήμου Αθηναίων πενθεί. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Αντίο Αρχηγέ».

«Ως όναρ παρέρχεται....» Είναι οι πιο δύσκολες στιγμές αυτές που αποχαιρετάς στενούς συνεργάτες και καλούς φίλους. Ένας...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Monday, May 31, 2021


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Επιχείρηση «Eλευθερία» - Γιατί δεν θα εμβολιαστούν από τώρα τα παιδιά

Ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδά για τον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Survivor: Το μεγάλο δώρο του Ηλία, το... γύρισμα της μπιφτέκας και η «σκούπα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης