Νέα Σμύρνη: Έκαναν κορωνοπάρτι στην πλατεία και... μαχαίρωσαν περαστικό που τους έκανε παρατήρηση
Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, περνώντας από την πλατεία στις 5 τα ξημερώματα, ο άτυχος άντρας έκανε παρατήρηση στους νεαρούς για τον συνωστισμό και εκείνοι... τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν
Μαχαίρωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, γιατί έκανε παρατήρηση σε νεαρούς για κορωνοπάρτι. Μία υπόθεση που αποκαλύπτει το protothema.grη οποία σοκάρει και προκαλεί σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Ομάδα νεαρών που προφανώς διασκέδαζαν στην πλατεία επιτέθηκαν σε έναν διερχόμενο ηλικιωμένο ο οποίος τους έκανε παρατήρηση για τον συνωστισμό και, όταν τους είπε ότι θα καλέσει την Αστυνομία, τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν. Ο 60χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος ψάχνουν κάμερες και μαρτυρίες που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών της πρωτοφανούς επίθεσης.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας