Νίκος Βέρτης: Τράβηξε βίντεο με το κινητό του κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στο Ισραήλ

Νίκος Βέρτης: Τράβηξε βίντεο με το κινητό του κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στο Ισραήλ

«Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Όποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης» δήλωσε ο τραγουδιστής 

Nikos_Vertis
Ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του επέστρεψαν χθες στην Ελλάδα μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στο Τελ Αβίβ, όπου βρέθηκαν λόγω προγραμματισμένων εμφανίσεων.

Ο τραγουδιστής και η ομάδα του ταξίδεψαν στο Ισραήλ την ημέρα που ξεκίνησε οι ανταλλαγή πυρών της Παλαιστίνης με το Ισραήλ.  Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του ANT1, αναφέρθηκαν στην επιστροφή του στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων προβλήθηκαν βίντεο που τράβηξε ο ίδιος με το κινητό του κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών.

Να σας θυμίσουμε πως χθες, ο Νίκος Βέρτης όταν έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Είναι πολύ οργανωμένοι… Μολις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ άρχισαν να ακούγονται σειρήνες. Αμέσως όλοι ήξεραν που να μας οδηγήσουν. Όλα τα κτήρια έχουν σύντομα καταφύγια, αλλά όσο ασφαλή και να είναι δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα το να ακούς τις σειρήνες και αυτόν τον βαθύ ήχο της αναχαίτισης ρουκετών. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Όποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης. Είναι κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbbyw1tyokc1-sf)

Ειδήσεις σήμερα: 

Άρση lockdown: Όλα όσα αλλάζουν την Παρασκευή σε μετακινήσεις και λιανεμπόριο

Tesla: Ο Έλον Μασκ σταματάει τις συναλλαγές με bitcoin

Νέα Σμύρνη: Έκαναν κορωνοπάρτι στην πλατεία και... μαχαίρωσαν περαστικό που τους έκανε παρατήρηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης