Κρήτη: Ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Σητεία

Κρήτη: Ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Σητεία

Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες - Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι το τροχαίο να έγινε πολλές ώρες πριν

ekav_arxeio
Nέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης με θύμα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σημειώθηκε στη Σητεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν  το μεσημέρι της Παρασκευής όταν διερχόμενος οδηγός είδε ένα αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί σε αγροτική περιοχή στην Ζάκρο και μέσα σε αυτό να βρίσκεται εγκλωβισμένο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική δύναμη για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβαινόντων.

Μετά το τέλος της επιχείρησης απεγκλωβισμού οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Σητείας. Δυστυχώς, για την 77χρονη γυναίκα ήταν πλέον αργά καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το cretalive.gr ο 87χρονος σύζυγός της εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς υπέστη καρδιακή ανακοπή. Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τη διαλεύκανση του τροχαίου, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, φαίνεται πως το όχημα, που επέβαινε το ηλικιωμένο ζευγάρι, ξέφυγε της πορείας του - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - και προσέκρουσε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Αυτό όμως που προβληματίζει τις αρχές είναι ο χρόνος ο οποίος έγινε το τροχαίο με τους αστυνομικούς να ερευνούν όλα τα σενάρια μέχρι και το ενδεχόμενο να είχε γίνει αρκετές ώρες πριν.


Πηγή: cretapost.gr, cretalive.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;»: Viral το βίντεο με το «φλερτ» του 51χρονου «Τσάντλερ» με 19χρονη

Μέση Ανατολή: Κατάρ, Τουρκία και Ιράν τάσσονται υπέρ της έναρξης συνομιλιών

Σε Ακρόπολη, Φάληρο και Ν. Σμύρνη είχε «ξαναχτυπήσει» ο 22χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης