Κρήτη: «Βούλιαξαν» οι παραλίες στο Ηράκλειο - Δείτε φωτογραφίες
Αν και από σήμερα άνοιξαν τα καταστήματα εστίασης, πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να πάνε στην παραλία
«Καύσωνας» και σήμερα στην Κρήτη, με τις υψηλές θερμοκρασίες να οδηγούν πολλούς κατοίκους του Ηρακλείου στις κοντινές παραλίες.
Αν και από σήμερα οι πολίτες έχουν και την επιλογή να απολαύσουν τον καφέ τους σε ένα από τα καταστήματα του Ηρακλείου, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν μια βουτιά.
Στην παραλία του Καρτερού αρκετός κόσμος πήρε μια ανάσα δροσιάς, αφού η σημερινή αργία επιτρέπει της βόλτες σε ακόμα περισσότερους.
Να σημειωθεί ότι αυξημένη ήταν η κίνηση και σε παραλίες κοντινών στο Ηράκλειο δήμων, αφού απελευθερώθηκαν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα