Καιρός: Ρεκόρ ζέστης την Κυριακή του Πάσχα - Έως 13,5 βαθμούς πάνω από το κανονικό οι θερμοκρασίες
Δείτε που εντοπίστηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες
Την Κυριακή του Πάσχα οι θερμοκρασίες ήταν από 7 έως 13,5 βαθμούς Κελσίου πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, σε πολλές περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλά κατά τόπους νέα θερμοκρασιακά ρεκόρ για το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.
Ενδεικτικό του πόσο υψηλές ήσαν οι μέγιστες θερμοκρασίες χθες, είναι οι μεγάλες αποκλίσεις των μεγίστων θερμοκρασιών, σε σχέση με τις μέσες μέγιστες τιμές τους στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου κατά τη δεκαετία 2010-2019, με βάση επιλεγμένους μετεωρολογικούς σταθμού του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών τουΕθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.
Η απόκλιση των μεγίστων θερμοκρασιών σε αρκετά σημεία ξεπέρασε τους 7-9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη, όπου η ζέστη ήταν πρωτοφανής γι' αυτή την περίοδο του έτους, οι μέγιστες θερμοκρασίες ήσαν έως και 13,5 βαθμούς Κελσίου υψηλότερες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.