Κινητοποιήσεις για την επόμενη εβδομάδα ανακοίνωσαν οι υπάλληλοι του Μετρό (σωματείο ΣΕΛΜΑ).
Συγκεκριμένα, θα κάνουν στάση εργασίας, δηλώνοντας έτσι συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 4 Μαΐου. Η στάση εργασίας θα είναι από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί και από τις 21.00 το βράδυ μέχρι την λήξη της βάρδιας.
Παράλληλα, η ΣΕΛΜΑ ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας με 24ωρη απεργία την ερχόμενη Πέμπτη. Απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν ανακοινώσει για ίδια μέρα και οι ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ, ΠΑΜΕ.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.