Αυξημένη η κίνηση στην Ερμού και τα εμπορικά κέντρα - Δείτε φωτογραφίες
Ο βελτιωμένος καιρός διευκόλυνε τους καταναλωτές να βγουν στους εμπορικούς δρόμους σήμερα, Κυριακή των Βαϊων - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Μ. Εβδομάδα
Αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και ιδιαίτερα στην Ερμού, αλλά και στα εμπορικά κέντρα και τα εκπτωτικά χωριά που ανέβασαν ρολά από χθες. Οι καταναλωτές τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες και τα ραντεβού για τα ψώνια τους εντός των καταστημάτων που σήμερα θα είναι ανοιχτά έως τις έξι το απόγευμα.
Σε ισχύ βρίσκεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα που έχει προτείνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου.
Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν και σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα μείνουν ανοικτά έως τις 19.00. Υπενθυμίζεται πως λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 4 Μαΐου.
Το προτεινόμενο πασχαλινό ωράριο λειτουργίας:
Κυριακή 25 Απριλίου 11.00 – 18.00
Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 09.00 – 20.30
Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 09.00 – 20.30
Κλείσιμο
Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 09.00 – 20.30
Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 09.00 – 20.30
Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου 13.00 – 19.00
Μ. Σάββατο 1 Μαΐου 09.00 – 15.00
Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου Κλειστά
Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου Κλειστά
Τρίτη 4 Μαΐου 2021 Κλειστά
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους