Απείλησε με όπλο συγχωριανούς του σε χωριό του Ηρακλείου

Απείλησε με όπλο συγχωριανούς του σε χωριό του Ηρακλείου

Το επεισόδιο ξεκίνησε με φραστική αντιπαράθεση

karampina
Από τύχη δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό ατύχημα κατά την διάρκεια ενός επεισοδίου που συνέβη στο χωριό Προφήτης Ηλίας του Δήμου Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας καυγάδισε με τα μέλη μιας οικογένειας συγχωριανών του και απείλησε να τα πυροβολήσει, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με φραστική αντιπαράθεση του δράστη με τρία από τα μέλη της οικογένειας για λόγο που παραμένει άγνωστος. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν πολύ αργότερα τα θύματα στην Αστυνομία, ξαφνικά ο συγχωριανός τους έβγαλε μια κυνηγετική καραμπίνα και τους απείλησε με αυτήν. Όμως, ευτυχώς, το περιστατικό τελείωσε εκεί, χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον δράστη στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατά την έρευνα που έκαναν κατέσχεσαν το κυνηγετικό του όπλο. Στη συνέχεια, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, με τις κατηγορίες της απειλής και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εφορία: Ηλεκτρονικό «δίχτυ» σε ακίνητα - αυτοκίνητα με στόχο νέου τύπου φόρο-ελέγχους

Πόλεμος μεταξύ Βρετανίας και ΕΕ για τα εμβόλια - Τι κρύβεται από πίσω;

Η Μαφία στρατολογεί νέους με βίντεο στο TikTok
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης