Σεισμός στην Ελασσόνα: Έφτασαν οι πρώτοι 12 οικίσκοι για τους πληγέντες

Σεισμός στην Ελασσόνα: Έφτασαν οι πρώτοι 12 οικίσκοι για τους πληγέντες

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μεταφερθούν άλλοι 28 οικίσκοι - Στις περιοχές έχουν ήδη μεταφερθεί 40 τροχόσπιτα και αναμένονται άλλα 25

oikiskoi
Μια ημέρα μετά την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και του γενικού γραμματέα Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη στις πληγείσες περιοχές των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου, έφθασαν οι πρώτοι 12 οικίσκοι.

Οικίσκοι σεισμόπληκτων στην Ελασσόνα

Από το πρωί της Τρίτης έχει ξεκινήσει η διανομή και εγκατάστασή τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με κατάλληλες υποδομές (βάσεις, αποχέτευση, ροή υδάτων κλπ) έτσι ώστε να μπορέσουν να τοποθετηθούν με ασφάλεια και να είναι λειτουργικοί οι οικίσκοι.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μεταφερθούν στην περιοχή προοδευτικά και άλλοι 28 οικίσκοι, ώστε να καλυφθούν το συντομότερο δυνατό οι στεγαστικές ανάγκες των πληγέντων.

Στις περιοχές έχουν ήδη μεταφερθεί και 40 τροχόσπιτα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν και άλλα 25.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: «Έκρηξη» με 3.215 νέα κρούσματα - Τα 1.572 στην Αττική 

Νέα Σμύρνη: Απίστευτος συνωστισμός στη συγκέντρωση 

Ελληνικό #metoo: Πιθανή έρευνα κατά Λιγνάδη και για πορνογραφία ανηλίκων - Νέα «πυρά» κατά της ανακρίτριας από τον Κούγια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης