Ανακοπή καρδιάς φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες να είναι το αίτιο του θανάτου της 33χρονης Έλλης Διβάνη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μια ημέρα μετά τα γενέθλιά της βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους. Η 33χρονη ήταν την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι της στο Ψυχικό με τη μητέρα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ εκείνης της ημέρας και αφού είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της, έπεσε να κοιμηθεί, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγική εξέλιξη.
Την επόμενη μέρα το πρωί πήγε η μητέρα της να την ξυπνήσει και διαπίστωσε ότι η κόρη της είχε πεθάνει. Αύριο θα γίνει η κηδεία της 33χρονης στα Τρίκαλα, τόπο καταγωγής της. Η Έλλη Διβάνη ήταν η κόρη του Ερρίκου Διβάνη οποίος έφυγε από τη ζωή την άνοιξη του 2018.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία