Θρήνος στα Τρίκαλα: Πέθανε στα 33 της η Έλλη Διβάνη του γνωστού ομίλου ξενοδοχείων
Ήταν κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη, εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «Διβάνη» σε Αθήνα και Θεσσαλία - Πήγε να την ξυπνήσει η μητέρα της και διαπίστωσε ότι ήταν νεκρή
Έφυγε από τη ζωή η κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη, εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «Διβάνη» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η Έλλη Διβάνη έφυγε από τη ζωή μόλις στα 33 της χρόνια.
Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη στις 12.00, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η οικογένεια του Ερρίκου Διβάνη δεν συμμετείχε στο management των ξενοδοχείων, δεδομένου ότι ανήκει στους μετόχους μειοψηφίας του ομίλου.
Αφήνει πίσω τη μητέρα της, Σοφία, θείους και ξαδέρφια. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, στις 11.30 το πρωί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τα γενέθλιά της. Την περασμένη Πέμπτη, ημέρα των γενεθλίων της, η 33χρονη Έλλη ήταν στο σπίτι της στο Ψυχικό μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ έπεσε να κοιμηθεί, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγική εξέλιξη.
Την επόμενη μέρα το πρωί πήγε η μητέρα της να την ξυπνήσει και διαπίστωσε ότι η κόρη της είχε πεθάνει. Σήμερα αναμένεται να βγει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της κοπέλας.
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: Πέθανε στα 33 της η Έλλη Διβάνη του γνωστού ομίλου ξενοδοχείων – Θρήνος στα Τρίκαλα
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.