Νέα συγκέντρωση υπερ του κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς την πλατεία Ομονοίας ενώ ισχυρή είναι η παρουσίαση αστυνομικών των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙΑΣ και της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».
Μερίδα εξ αυτών βρέθηκε στα σκαλοπάτια του ηλεκτρικού στην Ομόνοια. Κάποιοι από τους νεαρούς πέταξαν πέτρες προς την πλευρά των ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών. Σημειώνεται πως, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., έκλεισαν το απόγευμα οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα», από τις 16:30.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.