Μπιμπίλας: Κατέθεσε στον Εισαγγελέα - «Ανοίγει ο δρόμος για την έρευνα της Δικαιοσύνης»

Μπιμπίλας: Κατέθεσε στον Εισαγγελέα - «Ανοίγει ο δρόμος για την έρευνα της Δικαιοσύνης»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ κατέθεσε για την υπόθεση Λιγνάδη και παρέδωσε στη δικαιοσύνη τους φακέλους με τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις που έχουν κατατεθεί στο Σωματείο

IMG_2818
Την κατάθεσή του στις εισαγγελικές αρχές οι οποίες ερευνούν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Μπιμπίλας μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ανέφερε: «Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες ο δόμος ανοίγει για να ερευνήσει η δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπιμπίλας είχε κληθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και να προσκομίσει στους εισαγγελείς που διεξάγουν την σχετική έρευνα τους φακέλους με τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ από μέλη του και αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση κάθε μορφής.

Την Τετάρτη καταθέτει στις εισαγγελικές αρχές ο Πασχάλης Τσαρούχας

Ο κ. Μπιμπίλας πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε αναρμόδιος να υποβάλλει νέα στοιχεία στην εισαγγελία και φέρεται να παρέπεμψε τον εισαγγελέα στον πρόεδρο του πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα. Ο τελευταίος καλείται να καταθέσει την Τετάρτη.



Ειδήσεις σήμερα:

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών γνωστός ηθοποιός, συνεργάτης και φίλος του Λιγνάδη

Φριχτές αποκαλύψεις για τον καθηγητή: Κακοποιούσε τον μαθητή από 8 ετών ακόμα και μπροστά σε άλλα άτομα

Δημήτρης Λιγνάδης: Μόνος του σε κελί της ΓΑΔΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης