Τροχαίο στην Εκάλη: Ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του
Η τροχαία Κηφισιάς διερευνά τα αίτια του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο άνδρα
Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ένας 76χρονος στην περιοχή της Εκάλης. Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μέσα σε ένα λευκό Opel Corsa, στη λεωφόρο Θησέως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα ο 76χρονος να βρει τραγικό θάνατο.
Οι πολίτες που αντιλήφθηκαν το συμβάν ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΚΑΤ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή