Με περπάτημα σε κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων ξεκίνησε την περιοδεία του σε Τρίκαλα και Καρδίτσα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη περιήγησή του συζήτησε με πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους έξω από κεντρικό μαγαζί τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Είχε, επίσης, συνομιλία με μαθητές δημοτικού που έχουν επιστρέψει στο σχολείο και φωτογραφήθηκε με άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που χρησιμοποιούν ποδήλατα στον πεζόδρομο της πόλης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε, επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς καταστηματάρχες σε μικρά μαγαζιά της πόλης. Κάνοντας μια στάση έξω από κεντρικό καφέ συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.