Θεσπρωτία: Αλλοδαπός λεηλατούσε εξοχικά και μαγαζιά
Με λεία ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, τρόφιμα και ποτά
Μάνος Τσαγκαράκης
Τουλάχιστον τρεις εξοχικές κατοικίες στην περιοχή Πέρδικα της Θεσπρωτίας λεηλάτησεαπό τις 9 ως τις 13 Ιανουαρίου ένας αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από την ανάλυση του τρόπου δράσης του στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Από το ένα εξοχικό, ο αλλοδαπός είχε αρπάξει έναν φορητό υπολογιστή, μια τηλεόραση, δύο φωτογραφικές μηχανές, μια ραπτομηχανή, μια παιχνιδομηχανή, ένα χρυσό κόσμημα και ρούχα. Από το δεύτερο, έκλεψε μια ηλεκτρική κιθάρα, ένα ηχοσύστημα με ηχεία, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, μια φωτογραφική μηχανή και ρούχα και από το τρίτο άρπαξε τρόφιμα. Παράλληλα, διέρρηξε και μια καφετέρια απ’ όπου έκλεψε χρήματα και μια φιάλη αλκοολούχου ποτού.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων κρυμμένο σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.