Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, όπου αναμένεται να αρχίσουν οι δοκιμές του «Λευκού Βέλους», του πρώτου από τα πέντε πλήρως ανακατασκευασμένα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που θα κάνει το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε χρόνο ρεκόρ.
Το Λευκό Βελος, έφτασε ήδη στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ξεκινήσει τα δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα στις 25 Μαρτίου, ημέρα εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.
Το GRTimes.gr είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται από την ανάδοχο Alstom στο αμαξοστάσιο όπου θα σταθμεύουν τα συγκεκριμένα τρένα. Πρόκειται για έργο συμβατικού προϋπολογισμού ύψους 15,6 εκατ. ευρώ, επένδυση η οποία όμως εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί τελικώς περί τα 18 εκατ., προκειμένου βάσει των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών προτύπων, το Αμαξοστάσιο να μετατραπεί σε υπερσύγχρονο Ηλεκτραμαξοστάσιο.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.