Ηράκλειο: Ζευγάρι έκλεβε υλικά από επιχειρήσεις!

Ηράκλειο: Ζευγάρι έκλεβε υλικά από επιχειρήσεις!

Στην τελευταία του απόπειρα ο δράστης πήρε μαζί και τη γυναίκα του - Είχαν προηγηθεί δύο ακόμη κλοπές σε επιχειρήσεις και αλλή μία σε ένα Ι.Χ. όχημα - Χρήστης ναρκωτικών επιχείρησε να διαρρήξει σπίτι στο Ναύπλιο

astynomia_1_750x512
Δεν κατάφερε να ξεφύγει με τη λεία του ένα ζευγάρι Ελλήνων που τρύπωναν σε επιχειρήσεις σε περιοχή του Ηρακλείου και άρπαζαν υλικά. Στην τέταρτη κατά σειρά κλοπή, την πρώτη που ο άνδρας πήρε μαζί του την γυναίκα συνεργό του, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν, την στιγμή που φόρτωναν στον χώρο αποσκευών του Ι.Χ. αυτοκινήτου τους τα αντικείμενα που είχαν κλέψει από μια επιχείρηση, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Το ζευγάρι προσήχθη στην Ασφάλεια και η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο άνδρας είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές σε δυο επιχειρήσεις και ένα όχημα, από τα οποία είχε κλέψει μπαταρίες, μια γεννήτρια ρεύματος και άλλα αντικείμενα. Έτσι, όταν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή, σε βάρος του σχηματίστηκε και πρόσθετη δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.

Χρήστης ναρκωτικών ξάφρισε σπίτι στο Ναύπλιο

Λίγο πριν εκπνεύσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου συνελήφθη στο Ναύπλιο από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε τρυπώσει το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι μιας γυναίκας και είχε αρπάξει χρήματα. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και 51 ναρκωτικά τα οποία κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα

Premier League: «Γκέλα» της Άρσεναλ στο Emirates, 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Νόριτς για Γιαννούλη: Έκλεισε με 8,5 εκατ. και 20% ποσοστό μεταπώλησης

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά σε ισόγειο στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης