Πέλλα: Ρομά έκλεψαν 58.000 ευρώ από ΙΧ επιχειρηματία

Πέλλα: Ρομά έκλεψαν 58.000 ευρώ από ΙΧ επιχειρηματία

Οι δύο ασσύληπτοι ακόμα Ρομά ακολούθησαν τον επιχειρηματία απο τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Σκύδρα

broken-glass
Άφαντοι παραμένουν, παρ' όλο που ταυτοποιήθηκαν, οι δυο Ρομά που τσέπωσαν έναν πραγματικό θησαυρό σε «ζεστά» μετρητά ύψους 58.000 ευρώ από το αυτοκίνητο ενός επιχειρηματία, τον οποίο είχαν δει να κάνει ανάληψη και τον παρακολούθησαν, το μεσημέρι της 6ης Ιουλίου!

Το θύμα είχε κάνει ανάληψη από μια τράπεζα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά οι δράστες που καραδοκούσαν αναζητώντας εύκολο στόχο είδαν ότι είχε βάλει σε έναν φάκελο το μεγάλο χρηματικό ποσό και, όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον ακολούθησαν ως την περιοχή της Σκύδρας στην Πέλλα. Μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο στον χώρο μιας επιχείρησης, έσπασαν το τζάμι αρπάζοντας τον «χρυσό» φάκελο και έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν προλάβει να αντιδράσει ο εμβρόντητος επιχειρηματίας!

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πέλλας επικεντρώθηκε στην αναζήτηση πλάνων από κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της διαδρομής του θύματος. Έτσι, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Έδεσσας, Αμπελοκήπων– Μενεμένης και Καλαμαριάς, κατάφεραν να εξασφαλίσουν πλήθος υλικού το οποίο εξέτασαν καρέ- καρέ επί ενάμισι μήνα, αναζητώντας στοιχεία που θα αποκάλυπταν την ταυτότητα των δραστών.

Με τα στοιχεία που συνέλεξαν, διαπίστωσαν ότι δράστες ήταν δυο Ρομά σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας. Ωστόσο, δεν τους βρήκαν για να περισώσουν ό,τι μπορούσαν από τα κλεμμένα χρήματα! Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν τυχόν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα διαμορφωθεί η νέα πραγματικότητα στα σχολεία - Ποιες μάσκες προτείνουν οι ειδικοί για τους μαθητές

Η Μπέλα Θορν στο OnlyFans: Με καυτό βίντεο ανακοίνωσε το νέο της βήμα η 22χρονη καλλονή

Ζευγάρι λεσβιών influencers «χαρίζει» σπέρμα δωρητή στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης