Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επέμβαση λόγω συνωστισμού στη συναυλία των μπαλκονιών
Η συναυλία των μπαλκονιών πραγματοποιούνταν στην οδό Αλέξανδρου Σβώλου
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στη συναυλία των μπαλκονιών της Αλέξανδρου Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκηςπροκάλεσε την επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας. Την ώρα που μια ομάδα καλλιτεχνών έπαιζε βαλκανική μουσική από τα μπαλκόνια του νεοκλασικού της Αλ. Σβώλου 7 ένα περιπολικό της Αστυνομίας στάθμευσε σε κοντινή απόσταση.
Από τα ηχεία του ακούστηκε το ηχητικό που προτρέπει τον κόσμο να μην συνωστίζεται. Ακολούθησαν μεμονωμένες αντιδράσεις από τις παριστάμενους. Να σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και οι διοργανωτές της εκδήλωσης διέκοψαν την συναυλία όταν αντιλήφθηκαν ότι ο αριθμός του κόσμου αυξήθηκε σημαντικά και επενέβη η Αστυνομία.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη