Περίεργος τραυματισμός: Το θύμα καλύπτει αυτόν που τον μαχαίρωσε

Περίεργος τραυματισμός: Το θύμα καλύπτει αυτόν που τον μαχαίρωσε

30χρονος  δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς που διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε με 7 μαχαιριές

5085412

 Κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του ένας 30χρονος από την Αλβανία, αλλά δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς που διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε και δεν αποκαλύπτει ποιος του επιτέθηκε στη Θέρισο του Ηρακλείου!

 
Το αιματηρό επεισόδιο που σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. στις 6 το απόγευμα ανήμερα των Χριστουγέννων συνέβη κατά την διάρκεια έντονου διαπληκτισμού που ξέσπασε για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, ανάμεσα σε μία παρέα. Ένας από αυτήν επιτέθηκε στο νεαρό Αλβανό και του κατάφερε επτά μαχαιριές σε όλο του το σώμα, ενώ αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί, όπως και οι υπόλοιποι.

 

Το θύμα, που είχε χάσει πολύ αίμα, παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε και η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, αρνήθηκε να κατονομάσει αυτόν που τον μαχαίρωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη από μαρτυρίες και υλικό από κάμερες της περιοχής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης