Μία νέα αυτοκτονία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία της Κρήτης.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων όταν ένας 62χρονος πήγε στον τάφο της μητέρας του στις Γωνιές Πεδιάδος.
Ο άτυχος άνδρας με αιχμηρό αντικείμενο έκοψε τις φλέβες του και άφησε την τελευταία του πνοή.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του δώσουν κάποια βοήθεια.
Την ίδια ώρα οι άνδρες της αστυνομίας ερευνούν το περιστατικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του 62χρονου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή και η αυτοκτονία του έχει προκαλέσει σοκ σε όλους τους κατοίκους.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.