
Να βάζετε πιο συχνά τέτοια θέματα. Ει δυνατόν 1 κάθε μέρα! Τα σχόλια που γράφονται από κάτω από εστέτ ξερόλες και ελληναράδες κοιλαράδες δίνουν άφθονο γέλιο. Και το γέλιο δίνει μακροημέρευση! Χρόνια πολλά!
Θεωρούμε δεδομένη την μέτρηση του χρόνου (1 Γήινο έτος, 1 περιστροφή γύρω από τον Ήλιο) και μετράμε ανάλογα και ότι συμβαίνει στο σύμπαν. ΑΝ όμως κατοικούσαμε σε άλλον πλανήτη που είχε διαφορετικό χρόνο (όλοι έχουν διαφορετικό έτος) δεν θα άλλαζε και ο υπολογισμός της ηλικίας του σύμπαντος; Μήπως το να λέμε ότι το σύμπαν έχει μία συγκεκριμένη ηλικία, με βάση τον δικό μας υπολογισμό χρόνου, δεν μας κατατάσσει στους έξυπνους πολιτισμούς του γαλαξία μας; Και μία άλλη εξίσωση λέει, κάθε γαλαξίας περιέχει εκατομμύρια ήλιους και κάθε ένας έχει και ένα κατοικήσιμο πλανήτη. Από αυτό και μόνο σε ένα γαλαξία αμέσως έχουμε εκατομμύρια πλανήτες με ζωή. Το αν είναι νοήμων ή όχι είναι άλλη ιστορία. Επίσης, η γάτα του Σρέντιγκερ. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει ζωή εκεί αν δεν πάμε εμείς να βεβαιωθούμε ή αν δεν έρθουν αυτοί εδώ. Και μαντέψτε. Έχουν έρθει.
Κι αν μετρήσεις σε . beats την ηλικία του σύμπαντος θα πάρεις άλλο νούμερο. Εξάλλου το δευτερόλεπτο, από το 1967, δεν ορίζεται με βάση την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, αλλά ως το χρονικό διάστημα 9.192.631.770 περιόδων της ακτινοβολίας η οποία αντιστοιχεί στη μετάπτωση μεταξύ των δύο ενεργειακών σταθμών υπέρλεπτης υφής της θεμελιώδους κατάστασης του ατόμου του Καισίου-133 (Από τη Βικιπαίδεια).
Όλα καλά αλλά το αυθαίρετο 36 από που βγαίνει;; Μπούρδες αντιεπιστημονικες! Σίγουρα δεν είμαστε μόνοι μας αλλα οι αποστάσεις είναι απίστευτα μεγάλες οπότε;;;; Είμαστε μόνοι μας!
Αν πουλάνε λέει! Περιουσίες ολόκληρες έχουν γίνει! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή από την ανθρώπινη βλακεία Δωσ' τους UFO και παρ' τoυς τη ψυχή.
Δεν θυμάστε πριν 2-3 χρόνια που μας είχε πει ο Κυριάκος για εκείνον που είχε έρθει στον Υμηττό και έδινε συμβουλές;
Σύμφωνα με τον μαθηματικό τύπο Van Den Bourden και τις αναλύσεις του James Heston οι εξωγήινοι πολιτισμοί είναι 38. Επιβεβαιωμένο....
Θα μπορούσε να είναι και 0 (ή 1, εμείς). Αν πάμε με την λογική πιθανοτήτων, τότε είναι εύλογο να πούμε πως η πιθανότητα να ξεκινήσει ζωή από το μηδέν σε ένα πλανήτη να είναι 10^-100. Ένα νούμερο πολύ μικρότερο από τον αριθμό "ευκαιριών", δηλαδή των αριθμό πλανητών στο σύμπαν. Επιχειρήματα αποκλειστικά βασισμένα σε στατιστικούς λόγους έχουν αυτό το πρόβλημα. Δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσει η ζωή από το μηδέν και χωρίς να έχουμε ένα δεύτερο δείγμα ζωής οι πιθανότητες για την ύπαρξη ζωής αλλού απλά μηδενίζονται.