Πίστεψε ότι της χαμογέλασε η τύχη μια Ελληνίδα, η οποία βρήκε την περασμένη Τετάρτη πεσμένη σε έναν δρόμο της Ηγουμενίτσαςμια χρεωστική τραπεζική κάρτα και έσπευσε να γεμίσει το... ψυγείο και τα ντουλάπια της κάνοντας ανέπαφες συναλλαγές σε εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ!
Η δράστιδα κατάφερε να ξοδέψει για ψώνια το ποσό των 142,20 ευρώ, πριν η ιδιοκτήτρια της κάρτα αντιληφθεί ότι την είχε χάσει και την ακυρώσει. Όμως, η γυναίκα διαπίστωσε πως η κάρτα είχε χρησιμοποιηθεί και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια, όπου κατέθεσε πόσα χρήματα έκανα φτερά από τον λογαριασμό της.
Μετά από έρευνα των αστυνομικών στα καταστήματα όπου έγιναν οι αγορές, οι κάμερες κλειστού κυκλώματος «μίλησαν» και αποκάλυψαν την δράστιδα. Τα στοιχεία της ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ τα ψώνια της κατασχέθηκαν!
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.