Ζεφύρι: Έκρυβαν ναρκωτικά σε… γλάστρες λουλουδιών και σε ξύλα κρεβατιών

Ζεφύρι: Έκρυβαν ναρκωτικά σε… γλάστρες λουλουδιών και σε ξύλα κρεβατιών

Η έρευνα του σκύλου της ΕΛ.ΑΣ. - Τι λένε οι δικηγόροι ενός εκ των κατηγορουμένων στο protothema.gr

peripoliko_10
«Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Στην Υπηρεσίας μας περιήλθε ανώνυμη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία στο Ζεφύρι Αττικής υπάρχουν τρεις μονοκατοικίες με προαύλιο χώρο, στον εσωτερικό χώρο των οποίων αποκρύπτονται ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες στη συνέχεια πωλούνται σε χονδρέμπορους διακινητές της ευρύτερης περιοχής της Αττικής- Ωρωπού- Μαρκόπουλου». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σχετικά με το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στο Ζεφύρι με τη σύλληψη τριών ατόμων. Το protothema.gr παρουσιάζει σήμερα τις άγνωστες λεπτομέρειες τις υπόθεσης από το διαβιβαστικό της αστυνομίας. Η τιμή της ηρωΐνης που βρέθηκε στα τρία σπίτι εκτιμάται στα 30.000 ευρώ, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε δύο άτομα.

«Στην υπηρεσία μας περιήλθε πληροφορία ότι δύο ένοικοι των εφαπτόμενων οικιών με κτίσμα μη κατοικήσιμο στο Ζεφύρι αποκρύπτουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και μάλιστα θαμμένες κάτω από γλάστρες λουλουδιών. Επίσης εντός των οικιών του κατέχουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο διαβιβαστικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. «Λόγω των συνεχόμενων ερευνών που πραγματοποιούνται στην εν λόγω περιοχή έχει διαπιστωθεί ότι μεγάλες ποσότητες που παραπέμπουν σε διακίνηση ή εμπορία τις αποκρύπτουν έξωθεν των οικιών τους (κρυμμένες- θαμμένες) ή σε εγγύς χώρους άμεσα προσβάσιμους από τους κατόχους αυτών, έχοντες τρόπο τινά την άμεση εξουσία των ναρκωτικών», τονίζεται στο ίδιο έγγραφο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου βρήκαν ναρκωτικά επιμελώς κρυμμένα εντός ξύλου σε βάση κρεβατιού αλλά και σε γλάστρες ή θαμμένα στο χώμα. «Η παρούσα δικογραφία είναι διάτρητη, ελλειπης...  αλλά και ύποπτη για το περιεχόμενο αυτής της κατά τα αλλά φερόμενης πληροφορίας! Είναι αδιανόητο να κατηγορούνται άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο που βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες ούτε φυσικά πλησίασαν εκεί! Η αλήθεια θα φανεί!», δήλωσαν στο protothema.gr οι συνήγοροι υπεράσπισης του ενός εκ των κατηγορουμένων, Γιάννης Γλύκας και Αθηνά Γλύκα Χαρβαλάκου.
glyka
Η δικηγόρος Αθηνά Γλύκα Χαρβαλάκου
glykas
Ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας

Ειδήσεις σήμερα: 

Τι δείχνουν τα στοιχεία: Κάτω από το 1 το RT, αλλά στα ύψη το επιδημιολογικό φορτίο

Έλληνες έφτιαξαν σε 8 μήνες rapid test για τον κορωνοϊό - «Οι νέοι ερευνητές είναι ικανότατοι!»

Οι επιτήδειοι που ζητούν «κούρεμα» στα ενοίκιά τους με... πονηριές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης