Συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί (άνδρας - γυναίκα) ηλικίας 37 και 28 χρονών αντίστοιχα, καθώς λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία με απειλή πιστολιού σε κατάστημα στην περιοχή του Περιστερίου, ακινητοποιώντας την υπάλληλο και αφαιρώντας χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και προϊόντα.
Ειδικότερα, αφού εντοπίσθηκαν κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, όπου αναγνωρίσθηκαν από την παθούσα ως δράστες της σε βάρος της ληστείας. Ακολούθως, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για ληστεία κατά συναυτουργία και για παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων και Ναρκωτικών.
Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
όπλο ρέπλικα αεροβόλο -2- κατσαβίδια και φακός σάκος με κλοπιμαία πολυεργαλείο με σουγιά ποσότητα ηρωίνης βάρους -1,6- γρ. ποσότητα κάνναβης -0,7- γρ. -21- ναρκωτικά χάπια -2- κινητά τηλέφωνα το χρηματικό ποσό των -305- ευρώ
Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας και κατόπιν διερεύνησης ανευρεθέντων πειστηρίων και του τρόπου δράσης, προέκυψε ότι ο 37χρονος έχει διαπράξει τρεις επιπλέον ληστείες σε καταστήματα στη Δυτική Αττική.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.