Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Άλλες δύο φορές προσπάθησε η 15χρονη να σκοτώσει τη μητέρα της
Η τρίτη ηταν και η μοιραία - Η 15χρονη και ο 17χρονος έχουν συλληφθεί και οδηγούνται στον εισαγγελέα - Αναζητείται ο 16χρονος συνεργός τους - Πώς έφτασαν στην άγρια δολοφονία της 50χρονης με μαχαίρι το βράδυ της Παρασκευής
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρακαθώς τόσο η 15χρονη κόρη της όσο και ο 17χρονος φίλος της συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα μετα τα όσα αποκάλυψαν στους αστυνομικούς.
Όπως προέκυψε οι δύο ανηλικοί είχαν προσπαθήσει δύο φορές να δολοφονήσουν την άτυχη γυναίκα πριν τελικά να την σκοτώσουν με μαχαίριτο βράδυ της Παρασκευής.
Οι δύο τους, μάλιστα, κατονόμασαν στους αστυνομικούς έναν 16χρονο Έλληνα συνεργό τους ο οποίος, κατά την ομολογία τους, ήταν αυτός που σκότωσε την 50χρονη.
Κατά πληροφορίες στην ομολογία τους οι ανήλικοι είπαν οτι αποφάσισαν να κάνουν τη δολοφονία πριν από έναν μήνα.
Αρχικά αγόρασαν χάπια, τα έριξαν στον καφέ της 50χρονης χωρίς όμως να ολοκληρωθούν τα άγρια σχέδιά τους. Η επόμενη αποπειρά τους έγινε με δηλητήριο και όταν απέτυχαν και με αυτον τον τρόπο δολοφονίας, το βράδυ της Παρασκευής φώναξαν τον 16χρονο φίλο τους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η 15χρονη και ο 17χρονος έβαλαν τον 16χρονο στο σπίτι, ο 17χρονος ακινητοποίησε την 50χρονη ενώ κοιμόταν και ο 16χρονος την μαχαίρωσε. Η κοπέλα από την πλευρά της υποστήριξε ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο και δεν αντέδρασε καθόλου στη δολοφονία.
Μετά τη σφαγη, μάλιστα, η 15χρονη και ο Ρούμανος, άρπαξαν την κάρτα της μητέρας της και έκαναν αναλ'ηψεις από διάφορα ATM
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι που έχουν συλληφθεί είπαν οτι τα προβλήματα ξεκίνησαν τους τελευταίους έξι μήνες όταν η κοπέλα φιλοξένησε τον 17 χρονο και η 50χρονη μητέρα αντιδρούσε.
Κλείσιμο
Ο συνήγορος της 15χρονης Σπύρος Δημητρίου
Δείτε βίντεο: Αγία Βαρβάρα: Άλλες δύο φορές προσπάθησε η 15χρονη να σκοτώσει την 50χρονη μητέρα της
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV