Φυλακές Λάρισας: Βρήκαν ναρκωτικά σε κρατούμενο από τον Κορυδαλλό – Έφοδος στο κελί του
Ο κρατούμενος είχε μεταχθεί από τον Κορυδαλλό – Στο παλιό του κελί βρέθηκαν ναρκωτικά, κινητά, ρόπαλα και πένσα
Συναγερμός σήμανε στις σωφρονιστικές αρχές, όταν υπάλληλοι των φυλακών Λάρισας βρήκαν ότι κρατούμενος, που μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού, είχε κρύψει πάνω του 10 συσκευασίες χασίς συνολικού βάρους 8,4 γραμμαρίων.
Αμέσως, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο θάλαμο όπου κρατούνταν πριν τη μεταγωγή.
Κατά την έρευνα, στην κατοχή του πρώην συγκρατούμενού του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:
• 3 φορτιστές και handsfree,
• 2 ρόπαλα και πένσα.
Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς και τα κατά τόπο αρμόδια Τμήματα Ασφάλειας για διενέργεια προανάκρισης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.