Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρός σε βαλίτσα εντοπίστηκε ο σύντροφος της στραγγαλισμένης 79χρονης

Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρός σε βαλίτσα εντοπίστηκε ο σύντροφος της στραγγαλισμένης 79χρονης

Θύματα διπλής δολοφονίας οι δύο ηλικιωμένοι - Πρώτη βρέθηκε στραγγαλισμένη η γυναίκα - Εκδόθηκε silver alert για τον 82χρονο σύντροφό της που βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα επίσης νεκρός

peripoliko-0
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 79χρονης γυναίκας που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στραγγαλισμένη στο σπίτι της στην περιοχή Πασακάκι των Χανίων, καθώς βρέθηκε δολοφονημένος σε άλλο σπίτι ο 82χρονος σύντροφός της που είχε εξαφανιστεί! Μάλιστα, το πτώμα του βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα!

Μετά το μακάβριο εύρημα, όλα δείχνουν ότι οι άτυχοι ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα διπλής δολοφονίας και ο δράστης -άγνωστο για ποιον λόγο- μετέφερε τον 82χρονο στο δεύτερο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, είτε ζωντανό και με τη βία ή νεκρό, μέσα στην βαλίτσα στην οποία βρέθηκε! Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου είχε εκδοθεί silver alert, αλλά δεν υπήρξε η παραμικρή πληροφορία, ενώ και η αναζήτηση του στίγματος του κινητού του δεν είχε αποφέρει καρπούς.

LOST-ALEXANDRAKIS_2


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας άρχισαν να ψάχνουν ένα- ένα τα σπίτια που είχαν στην κατοχή τους οι ηλικιωμένοι κι έτσι έφτασαν σε αυτό της 79χρονης δίπλα στο σπίτι όπου και η ίδια βρέθηκε στραγγαλισμένη και ανακάλυψαν νεκρό τον σύντροφό της! Ως αυτή την ώρα, αναμένεται ιατροδικαστής για να εξετάσει την σορό και να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου. Πάντως, στο δεύτερο σπίτι έχουν βρεθεί κοσμήματα, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ και από το πρώτο έλειπαν ελάχιστα πράγματα, όχι σημαντικής αξίας.

Το μυστήριο γύρω από την υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο μετά από μια μαρτυρία που ανέφερε ότι ο 82χρονος είχε βγει για να περπατήσει το απόγευμα της Παρασκευής αφήνοντας το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι. Όμως, ως το βράδυ δεν είχε επιστρέψει και η 79χρονη βγήκε στους δρόμους αναζητώντας τον. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδαν ζωντανή.

Κλείσιμο
Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι λίγο αργότερα η γυναίκα δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό και ο άγνωστος δράστης χρησιμοποίησε ένα μαντήλι που βρέθηκε δεμένο σε κόμπο στο λαιμό της. Ωστόσο, η σορός της βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν η κόρη του 82χρονου ανησύχησε που δεν απαντούσε στις κλήσεις της και άνοιξε την πόρτα με την βοήθεια κλειδαρά.





Ειδήσεις σήμερα

Η Τουρκία ακύρωσε τις NAVTEX για ασκήσεις την 28η Οκτωβρίου

Καιρός - Έκτακτο δελτίο καιρού: Καταιγίδες και χαλάζι - Δείτε τις περιοχές σε χάρτη

Μελάνια Τραμπ: Συνοδεύει τον Τραμπ η ίδια ή σωσίας της;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης