Απόλαυσε παγωτό, κέρδισε μεγάλα δώρα!

Απόλαυσε παγωτό, κέρδισε μεγάλα δώρα!

Πώς θα σου φαινόταν αν κέρδιζες laptop τρώγοντας απλώς παγωτό ξυλάκι; Ή tablet απολαμβάνοντας ένα παγωτό κυπελάκι; Ξέρουμε ένα μέρος που με λίγη τύχη μπορεί αυτό να συμβεί πραγματικά. Γιατί στο eΚiosky's οι προσφορές και οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ!

1kioskys
Η λαχτάρα για παγωτό δεν σταματάει ποτέ και καθώς το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, η απόλαυση μπορεί να παραταθεί για πολύ καιρό ακόμη. Γιατί αν ο Αύγουστος ήταν ο μήνας των διακοπών, τότε σίγουρα ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των δώρων, της τεχνολογίας, αλλά και των παγωτών! Αυτός, μάλιστα, ο Σεπτέμβρης θα είναι για όλους άκρως γλυκός, φουλ τεχνολογικός και για κάποιους ανέλπιστα τυχερός! Γιατί αυτόν τον Σεπτέμβρη παραγγέλνεις παγωτό από το ekioskys και μπαίνεις αμέσως στην κλήρωση για να κερδίσεις συναρπαστικά δώρα τεχνολογίας και δωροεπιταγές από το Πλαίσιο –ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη φετινή σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά.

Συγκεκριμένα, όλο τον Σεπτέμβριο, με κάθε αγορά από το ekioskys σε παγωτά Scandal & Magic 2+1, κάθε πελάτης κερδίζει και μια συμμετοχή για τη μεγάλη κλήρωση! Μη χάσετε την ευκαιρία να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν:

● 1 laptop Mate book D13

● 10 tablets Huawei MediaPadT3 9.6"

● 20 WearableHuaweiBand 4 Black

● 50 δωροεπιταγές αξίας 50€ για αγορές σχολικών ειδών από Πλαίσιο.


Κλείσιμο
Η διαδικασία είναι πολύ απλή; Μπες στο ekioskys.gr, γέμισε το καλάθι σου με προσφορές 2+1 Scandal κυπελάκι και Magic ξυλάκι και συμμετέχεις αυτόματα στην κλήρωση. Σημειωτέον, όσο περισσότερες είναι οι παραγγελίες σας μέσα στο μήνα, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητές σας να κερδίσετε ένα από τα μεγάλα δώρα!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής εδώ.

Επιπλέον στο ekioskys.gr μπορείτε να προμηθευτείτε αμέτρητα ποιοτικά προϊόντα καθημερινής χρήσης σε μοναδικές προσφορές ολόκληρο τον Σεπτέμβριο. Μπύρες και παγωτά, είναι μερικά μόνο από τα είδη που θα βρείτε σε έκπτωση αυτήν την περίοδο, ενώ έξτρα ωφελημένοι θα βγείτε αν βάλετε στο καλάθι σας, τα πιο γευστικά combos που δημιουργήθηκαν ειδικά για εκείνους που συνδυάζουν την αγορά πλήρoυς γεύματος με επιδόρπιο.

Το eKioskys αποτελεί την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα καθημερινά μικροψώνια, από είδη περιπτέρου, τρόφιμα, καφέ, μέχρι φρούτα, λαχανικά και γεύματα, με δωρεάν παράδοση μέσα σε μία μόλις ώρα και ελάχιστη παραγγελία μόνο 3€! Με ένα ΚΛΙΚ φέρνουν άμεσα ό,τι ζητήσεις, όπου το ζητήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης