Εισαγγελία Πρωτοδικών: Κλειστό το τμήμα εκτέλεσης ποινών λόγω κρούσματος κορωνοϊού
Υπάλληλος του συγκεκριμένου τμήματος βρέθηκε θετική
Βασιλική Κόκκαλη
Κλειστό είναι από σήμερα το τμήμα εκτέλεσης ποινών της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, καθώς χθες το βράδυ ο προϊστάμενος της εισαγγελίας κ. Ευ. Ιωαννίδης ενημερώθηκε πως μια υπάλληλος του συγκεκριμένου τμήματος βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Αμέσως, σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ αλλά και η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας, ενώ ήδη έχει γίνει απολύμανση στα συγκεκριμένα γραφεία και σήμερα το απόγευμα αναμένεται απολύμανση να γίνει σε όλο το κτήριο της εισαγγελίας.
Να σημειωθεί ότι στο τμήμα εκτέλεσης ποινών υπηρετούν 17 υπάλληλοι, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Πάντως, σε λειτουργία παραμένει το τμήμα της εισαγγελίας που αφορά σε κρατούμενους, δηλαδή συλληφθέντες σε εκτέλεση δικαστικής απόφασης.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.