Χάρι Μαγκουάιρ: Κραιπάλη...€70.000 με σαμπάνιες και αστακούς πριν το ξύλο και τη σύλληψη

Χάρι Μαγκουάιρ: Κραιπάλη...€70.000 με σαμπάνιες και αστακούς πριν το ξύλο και τη σύλληψη

«Σαν τρελός» ξεκίνησε να πίνει και να διασκεδάζει στο Μύκονο από την Τρίτη ο άσος της Γιουνάιτεντ που βρέθηκε, σύμφωνα με τη Sun, και στο μεγάλο κορωνο-πάρτι του νησιού - Οι βωμολοχίες άλλης παρέας που τον έφεραν... στο αμήν

maguire-arthro
Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την απολογία του στον εισαγγελέα Σύρου, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά οι λεπτομέρειες για όσα τον οδήγησαν στο κρατητήριο για δύο βράδια, συνεχίζουν να «σκάνε» η μια μετά την άλλη.

Αυτή τη φορά, η κυριακάτικη Sun αποκαλύπτει την… κραιπάλη του αρχηγού της Γιουνάιτεντ με την παρέα του στη Μύκονο, αλλά και τις προκλήσεις των Άγγλων τουριστών που οδήγησαν στη συμπλοκή τους και τις επακόλουθες συλλήψεις.

Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, άρχισε να διασκεδάζει έντονα στο νησί των ανέμων από την Τρίτη και μάλιστα την πρώτη μέρα έκανε, μαζί με την παρέα του (σε αυτή βρίσκονταν ο Ρος Μπάρκλεϊ της Τσέλσι, ο συμπαίκτης του, Μπράντον Ουίλιαμς, ο star του Love Island, Κρις Χιούζ, ο άσος του μπιλιάρδου, Τζουντ Τραμπ και ο αδερφός του Μαγκουάιρ) λογαριασμό, περίπου, 70.000 ευρώ! Μεταξύ άλλων, η παρέα του κατανάλωσε τέσσερα μπουκάλια σαμπάνιας Dom Perignon, πολλά μπουκάλια ουίσκι και βότκας, καθώς επίσης αστακούς και μπριζόλες. Φυσικά, ο Μαγκουάιρ πλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού, σε ένα... γλέντι πέντε ωρών, ενώ συνέχισαν με χορευτικό σόου σε ιδιωτικό χώρο παραλίας, ξοδεύοντας γύρω στις 2.500 ευρώ.

Δείτε τον λογαριασμό που έκανε η παρέα του Μαγκουάιρ, όπως τον παρουσιάζει η Sun

magouair_logariasmoi


Την Τετάρτη, άρχισαν οι περιπέτειές του, καθώς πριν παρευρεθεί στο μεγάλο «κορωνο-πάρτι» σε βίλα επιχειρηματία της Μυκόνου, είχε εντοπιστεί στο κλαμπ Cosi από μια παρέα Άγγλων οπαδών άλλης ομάδας, που άρχισαν να χυδαιολογούν. Το απόγευμα της Πέμπτης η ίδια παρέα ατόμων τον πέτυχε ξανά και άρχισε να τον προκαλεί, με χειρότερες εκφράσεις.

Κλείσιμο
Μαρτυρίες ατόμων που ήταν εκεί αναφέρουν στη βρετανική εφημερίδα: «Οι τύποι αυτοί ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου».

Έτσι άρχισε το «θερμό επεισόδιο» με συμπλοκές στα σοκάκια της Μυκόνου ανάμεσα στις δύο παρέες.

Η πλευρά του Μαγκουάιρ κατήγγειλε πως η αδερφή του τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι από την άλλη παρέα και η επέμβαση της αστυνομίας έφερε τους διαπληκτισμούς και με τα όργανα της τάξης.

Σχετικά με την κατηγορία περί απόπειρας δωροδοκίας σε αστυνομικούς για να τους αφήσουν ελεύθερους, αποδίδεται από τους νομικούς εκπροσώπους του Άγγλου στόπερ σε παρεξήγηση, καθώς ρωτούσαν να μάθουν το πρόστιμο που προβλέπεται να πληρώσουν και έγινε παρερμηνεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Μετά το Coya, «λουκέτο» και στο Interni για αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί

Nordic Monitor: Ντοκουμέντα για την παρακολούθηση Τούρκων αντιφρονούντων στην Ελλάδα

Μαρτυρία-σοκ για τον Ναβάλνι: «Του φώναζαν μην κλείσεις τα μάτια, πάρε ανάσα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης