Δειγματοληπτικοί έλεγχοι: Πάνω από 400 στο λιμάνι του Πειραιά
Τα ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ βρίσκονται, σε μόνιμη βάση, στο λιμάνι του Πειραιά
Πάνω από 400 δειγματοληπτικούς ελέγχους για λοίμωξη από τον κορωνοϊό, σε επιβάτες που επέστρεψαν από τις διακοπές τους και σε λιμενικούς, διενήργησαν μέχρι σήμερα τα ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ τα οποία βρίσκονται, σε μόνιμη βάση, στο λιμάνι του Πειραιά.
Αύριο, Σάββατο, οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στις 14.40 μ.μ στην Πύλη Ε7 (Άφιξη Blue Star Patmos) και στις 17.55 στο λιμάνι της Ραφήνας.
Την Κυριακή 23 Αυγούστου τα κλιμάκια θα βρίσκονται στις 10.45 π.μ στην Πύλη Ε1 (Άφιξη Blue Star Chios) και το απόγευμα στις 17.55 ξανά στο λιμάνι της Ραφήνας.
Tη διαδικασία των ελέγχων θα εποπτεύσει αύριο και μεθαύριο ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση