Ενάμισι εκατομμύριο φυσίγγια χωρίς άδεια σε μαγαζί της Ηλείας
Οι αστυνομικοί εντόπισαν 1.520.000 καψυλλιωμένους κάλυκες
Μάνος Τσαγκαράκης
Άλλη μια υπόθεση παράνομης εισαγωγής και πώλησης φυσιγγίων άγνωστης προέλευσης αποκαλύφθηκε σε μια περιοχή της Ηλείας, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου μια γυναίκα που διέθετε τεράστιες ποσότητες στην επιχείρηση εμπορίας όπλων που διατηρεί.
Οι αστυνομικοί έκαναν ταυτόχρονους ελέγχους στα υποκαταστήματα και τις αποθήκες της επιχείρησης σε διάφορες περιοχές της Ηλείας, όπου εντόπισαν 1.520.000 καψυλλιωμένους κάλυκες και τους κατέσχεσαν, καθώς υπερέβαιναν την επιτρεπόμενη ποσότητα που προβλέπει η άδεια της επιχείρησης. Ακόμη, βρήκαν 1.245 φυσίγγια που η συσκευασία τους δεν έφερε τον αναγνωριστικό αριθμό παρτίδας LOT.
Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ η έρευνα για την προέλευση των ευρημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.