Θερμικές κάμερες από αύριο στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης
Οι θερμικές κάμερες έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο προς τις αποβάθρες στον Σταθμό Λαρίσης(στην Αθήνα) και στον Νέο Σταθμό Θεσσαλονίκης
Θερμικές κάμερεςτίθενται σε λειτουργία από αύριο στους σιδηροδρομικούς σταθμούςΑθήνας και Θεσσαλονίκης, ως πρόσθετο προληπτικό μέτρο για τη θερμομέτρηση, τόσο του επιβατικού κοινού όσο και του προσωπικού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, οι θερμικές κάμερες έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο προς τις αποβάθρες στον Σταθμό Λαρίσης(στην Αθήνα) και στον Νέο Σταθμό Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεριμνά για την προστασία της ιδιωτικότητας του επιβατικού κοινού και συμμορφώνεται με τις κατευθύνσεις και οδηγίες των εποπτικών αρχών κατά την υιοθέτηση και εφαρμογή μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του Covid-19.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της, όπως μάσκες, αντισηπτικά, καθημερινή απολύμανση κ.α..
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση