Ένταση δημιουργήθηκε για περίπου μια ώρα στο χωριό Σταγιάτες, στο Πήλιο, όταν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέοςβρέθηκε εκεί, τα έβαλε με τους κατοίκους που βρίσκονταν στο κοινοτικό γραφείο (πρώην σχολείο) και στο Μουσείο, τους επιτέθηκε φραστικά και τους απείλησε με νέες μηνύσεις.
Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της Αστυνομίας και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Μπέος πήγε στις 11 το πρωί στο χωριό και κατήγγειλε συγκεντρωμένους κατοίκους στην πλατεία ότι έβγαλαν το πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας έξω από το γραφείο του. Εκείνοι αντέδρασαν, φωνάζοντάς τον ψεύτη, ενώ η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων δεν επέτρεψε περαιτέρω κλιμάκωση του επεισοδίου.
Οι κάτοικοι, από την πλευρά τους, του είπαν ότι θέλει να ιδιωτικοποιήσει το νερό, που είναι κοινωνικό αγαθό και του φώναζαν «πάρε δρόμο ρε κοπρίτη, άνθρωπε της νύχτας».
Κλείσιμο
Τελικά ο δήμαρχος, τον οποίο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Τοπικών Ενοτήτων και συνεργάτες του, αποχώρησε λίγο μετά τις 12.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.