Με περίσσιο θράσος πλησίασαν στο αστυνομικό τμήμα του Ορχομενούφορώντας κουκούλες δύο νεαροί Ρομά και κατάφεραν να προκαλέσουν δολιοφθορά σκίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο τα λάστιχα των σταθμευμένων περιπολικών.
Ήταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν οι δυο 24χρονοι δράστες κατέστρεψαν συνολικά τρία λάστιχα δύο περιπολικών και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, ο σκοπός του τμήματος τους είδε να φεύγουν και σήμανε συναγερμό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Λίγη ώρα αργότερα, οι δολιοφθορείς έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας. Αφού τους ασκήθηκε η σχετική δίωξη, αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο να… αντικαταστήσουν τα σκασμένα ελαστικά!
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες