Μόρια: Συνελήφθη ο 20χρονος που είχε σκοτώσει 16χρονο Αφγανό

Μόρια: Συνελήφθη ο 20χρονος που είχε σκοτώσει 16χρονο Αφγανό

Ο δράστης εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη - Κάτοικοι στην Δυτική Λέσβο όπου κρυβόταν τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

moria_camp
Από τις αρρωστημένες προθέσεις του αποκαλύφθηκε ο νεαρός Αφγανός που αναζητούνταν εδώ και δυο μήνες για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ανήλικου στην δομή παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια, καθώς οι κάτοικοι στην Δυτική Λέσβο όπου κρυβόταν τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων!

Ο 20χρονος αλλοδαπός αναζητούνταν από το βράδυ της 7ης Απριλίου, όταν μαχαίρωσε έναν 16χρονο μέσα στο ΚΥΤ τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Μάλιστα, η δολοφονία είχε προκαλέσει ξεσηκωμό των φιλοξενούμενων στο hot spot που απαιτούσαν να συλληφθεί ο δράστης, ο οποίος όμως είχε καταφέρει να διαφύγει.

Σε βάρος του 20χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ωστόσο κατάφερνε να παραμένει άφαντος ως την στιγμή που οι κάτοικοι στον οικισμό Αρίσβη στην Σκάλα Καλλονής κατήγγειλαν στο τοπικό τμήμα ότι ένας Αφγανός που είχε νοικιάσει σπίτι μέσω ενός Αλβανού πριν από 15 ημέρες προσπαθούσε να παρασύρει σε αυτό μικρά παιδιά, με σκοπό να τα κακοποιήσει σεξουαλικά!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Καλλονής συνέλαβαν το απόγευμα της Τετάρτης τον 20χρονο, αλλά γρήγορα διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της Ασφαλείας Μυτιλήνης. Εκείνοι παρέλαβαν το νεαρό Αφγανό, που οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και διατάχθηκε η κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σεισμός 4 Ρίχτερ δυτικά των Στροφάδων

Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι «σπρώχνουν» στην Ελλάδα μετανάστες τα τουρκικά πλοία

Τραγωδία στην άσφαλτο στον Έβρο: Νεκρός ο 80χρονος οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης