Μαργαρίτα Σιδερίδου: Η Βανδή, ο Ρουβάς και το hot spot στην καλντέρα

Μαργαρίτα Σιδερίδου: Η Βανδή, ο Ρουβάς και το hot spot στην καλντέρα

Με αξιόλογη πορεία ως στέλεχος στην ελληνική δισκογραφία και την τηλεόραση, στη συνέχεια δημιούργησε ένα από τα πιο trendy στέκια της Αθήνας, το «Ohh Boy» - Τώρα, μας συστήνει το «αδελφάκι» του στην πιο διάσημη βεράντα της Ελλάδας, εκεί όπου κάποτε δέσποζε το θρυλικό μπαρ «Franco’s»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
margarita_sideridou_gala_xr
Εξαιρετικά επιτυχημένο στέλεχος δισκογραφικών και τηλεοπτικών καναλιών σε τομείς όπως η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις, η Μαργαρίτα Σιδερίδου τελικά ακολούθησε το όνειρό της: να δημιουργήσει χώρους εστίασης που να κάνουν τη διαφορά. Χώρους όπου δεν απαιτείται καλό ντύσιμο, αλλά μόνο διάθεση για ποιότητα, καλό φαγητό και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
margarita-sideridou_in__1_

Η νέα σελίδα

Η έκπληξη γίνεται το 2017, όταν μαζί με τον στενό της φίλο και συνεργάτη Κλέωνα Γρηγοριάδη (ξάδελφο του γνωστού ηθοποιού) δημιουργούν στο Παγκράτι το «Ohh Boy», ένα από τα πιο επιτυχημένα all-day μαγαζιά της Αθήνας και, όπως συνηθίζεται να λέγεται, «το success story της Αρχελάου». Ακολουθεί το κατάστημα βιολογικών και επιλεγμένων προϊόντων διατροφής «The Market», ενώ μετά από δύο χρόνια η ομάδα του «Ohh Boy» δέχεται την πρόταση του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή και αναλαμβάνει το εστιατόριο του νέου Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας τη διαφορά στην εστίαση και στους χώρους πολιτισμού. Φέτος το «Ohh Boy» μεγαλώνει κι άλλο και σε συνεργασία με τον Ομιλο Εταιριών Μάνεση μετακομίζει στη Σαντορίνη. Μας υποδέχεται στη μαγεία της Καλντέρας με ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, εξαιρετικά ποτά και προσεγμένο δείπνο, εκτός από τη διάσημη πρωινή του ζώνη και τη γνωστή ποιότητά του, σε μια ιστορική βεράντα. Εκεί όπου λειτουργούσε το διάσημο bar «Franco’s».

«Η πρόταση ήταν πρόκληση. Αφενός η Σαντορίνη έχει μια μοναδική ενέργεια, αφετέρου η τοποθεσία έχει ιστορία. Στο σημείο με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα λειτουργούσε ένα από τα πιο φίνα μαγαζιά των Φηρών. Ο χώρος και όλο αυτό που κουβαλούσε μας ταίριαζε. Ανταποκριθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη», μας λέει η Μαργαρίτα Σιδερίδου.
margarita-sideridou_in__3_
Κλείσιμο

Brunch με τους stars

Η συγκεκριμένη βεράντα έχει αφήσει εποχή με τις διασημότητες που έχει φιλοξενήσει. Η ιστορία συνεχίζεται από την ομάδα που έχει τον τρόπο να δημιουργεί τάση. Το γεγονός άλλωστε ότι στο «Ohh Boy» του Παγκρατίου απολαμβάνουν τα πρωινά τους καλλιτέχνες, επώνυμοι μέχρι και το πρωθυπουργικό ζεύγος είναι ενδεικτικό. «Η κυρία Μητσοτάκη μάς επισκεπτόταν από την εποχή που είχαμε το εστιατόριο στο Μουσείο Γουλανδρή. Και έχει πλάκα το εξής: μια μέρα μού τηλεφώνησε μια συνεργάτις από το μαγαζί στο Παγκράτι να μου πει με έκπληξη ότι πήραν για να κάνουν κράτηση για τον πρωθυπουργό. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα γιατί το μαγαζί μας είναι πολύ απλό, πάνω στο πεζοδρόμιο και φαινομενικά δεν πληροί τις προϋποθέσεις για μια επίσκεψη πρωθυπουργού. Την επόμενη μέρα μάς επισκέφτηκαν ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Είναι ένα ζευγάρι εξαιρετικά απλό, γι’ αυτό και ουδέποτε, αν και έχουν έρθει αρκετές φορές, έχει αισθανθεί κάποιος πίεση ή ενόχληση από τους υπόλοιπους θαμώνες. Οπωσδήποτε είναι τιμητικό να επισκέπτεται τον χώρο σου ο πρωθυπουργός της χώρας».
margarita_sideridou_in_2
Με τη Δέσποινα Βανδή, τον Θοδωρή Κυριακού, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Χρύσανθο Πανά και τον Γιώργο Μαζωνάκη

Μια εκλεκτή οικογένεια

Υπερδραστήρια, δυναμική και αποτελεσματική, η Μαργαρίτα Σιδερίδου διαθέτει παράλληλα ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό που δεν σχετίζεται με τη γαστρονομία και περιλαμβάνει καίριες θέσεις σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες (Minos EMI, Heaven) και στον Ομιλο Αntenna. «Υπήρξα πολύ τυχερή στη ζωή μου καθώς βρέθηκα δίπλα στους σωστούς και καλούς ανθρώπους στο ξεκίνημά μου, αλλά και στη συνέχεια. Οικογένεια Μάτσα, οικογένεια Κυριακού: πραγματικά πανεπιστήμια σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να ήθελες να μάθεις. Μου έδωσαν ευκαιρίες, με βοήθησαν να αναμετρηθώ με τις δυνάμεις μου, μου έμαθαν να παλεύω. Ολγα Παυλάτου: δίπλα της ξεκίνησε το ταξίδι, δίπλα της έμαθα και έζησα πολλά. Γιώργος Λεβέντης: το master μου. Ανδρέας Κουρής: δεν ξέρω αν το γνωρίζει, αλλά είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε κλωτσιά για το παραπέρα. Κάποτε, σε μια συζήτηση, μου έδωσε τη σπουδαιότερη συμβουλή. Αυτοί οι άνθρωποι, αλλά και μερικοί ακόμα είναι δικοί μου άνθρωποι, η ευρύτερη οικογένειά μου. Τους σέβομαι, τους εκτιμώ και τους ευχαριστώ για όλα», αναφέρει.
margarita_sideridou_in_3
Με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Σάκη Ρουβά, τον Χρύσανθο Πανά, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Γιώργο Λεβέντη

Της ζητώ να πάει πίσω, στην εποχή όπου εργαζόταν στη μουσική βιομηχανία, και να μου μιλήσει για κάποια πρόσωπα που βρίσκονται ακόμα στον αφρό της επικαιρότητας, ύστερα από πολλά χρόνια. Τους Σάκη Ρουβά, Δέσποινα Βανδή, Γιώργο Λάνθιμο. Χαμογελάει και ξεκινά: «Συνεργαζόμουν με τον Σάκη από την ηλικία των 25 ετών. Την εποχή εκείνη είχε φύγει από τη Universal και έκανε μεταγραφή στη Minos. Δεν θα ξεχάσω το ρεύμα που ένιωσα να με διαπερνά την ώρα των συστάσεων, όταν μου έδωσε το χέρι του. Χάρη στη συνεργασία αυτή γεννήθηκε μια δυνατή φιλία, μια σχέση ζωής. Τη Δέσποινα Βανδή την πρωτογνώρισα όταν κατέβηκε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Ηταν και είναι μια κούκλα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αισθητική. Φαινόταν ότι “το ’χει”. Είναι όμως και μια εξαιρετική μητέρα και νοικοκυρά. Μου έκανε εντύπωση που έκανε μπάνιο και έβαζε για ύπνο τη Μελίνα και λίγη ώρα μετά έβγαινε ντίβα στη σκηνή του “Rex”.
margarita_sideridou_in
Η μοναδική θέα στην Καλντέρα και τα υπέροχα εδέσματα και κοκτέιλ υπογράφουν εκ προοιμίου την επιτυχία του «Ohh Boy» στη Σαντορίνη

Ο Γιώργος Λάνθιμος ήταν ο σκηνοθέτης που έκανε τότε όλα τα βιντεοκλίπ του Σάκη. Ηταν απαιτητικός στη δουλειά του και δεν έβαζε νερό στο κρασί του σε σχέση με αυτό που ήθελε. Θα υπέγραφα με άνεση ότι θα πετύχαινε, κάτι που τελικά έγινε!» καταλήγει η Μαργαρίτα Σιδερίδου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο νέο «Ohh Boy» της Σαντορίνης με το θεϊκό ηλιοβασίλεμα για ένα μαγικό δείπνο και κοκτέιλ απαιτήσεων ◆
margarita-sideridou_in__2_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ