Τζέραρντ Μπάτλερ - Σοφία Χαρμαντά: Η άγνωστη ιστορία πίσω απo το ειδύλλιο

Τζέραρντ Μπάτλερ - Σοφία Χαρμαντά: Η άγνωστη ιστορία πίσω απo το ειδύλλιο

Στο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο «Hotel du Cap-Eden-Roc» στη γαλλική Αντίμπ βρέθηκαν η Σοφία Χαρμαντά και ο Σκωτσέζος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ για λίγες ημέρες ανάπαυλας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
batler_main
Στο κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο «Hotel du Cap-Eden-Roc» στη γαλλική Αντίμπ βρέθηκαν η Σοφία Χαρμαντά και ο Σκωτσέζος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ για λίγες ημέρες ανάπαυλας. Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο της Ελένα Γκάτσμπι, η οποία, εκτός από γνωστό μοντέλο, είναι και κόρη του προεδρεύοντος στο ίδρυμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μιλούτιν Γκάτσμπι. Την παρέα τους συμπλήρωναν η άλλοτε ισχυρή γυναίκα της γαλλικής «Vogue» Καρίν Ρόιτφελντ και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Beautiful People PR Χάρης Σιανίδης.

Μπάτλερ και Χαρμαντά γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια στο κοσμικό γκαλά amfAR, με τον ηθοποιό να δείχνει αμέσως γοητευμένος από την Ελληνίδα. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Παρά το γεγονός ότι από το 2014 μέχρι και το 2016 ο κινηματογραφικός Λεωνίδας είχε σχέση με τη 48χρονη αρχιτέκτονα Μόργκαν Μπράουν, φιλοξένησε τη Σοφία Χαρμαντά επί μήνες στην έπαυλή του στο Λος Αντζελες όταν εκείνη ξεκινούσε καριέρα στις ΗΠΑ. Το γεγονός αυτό δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους, καθώς του έδωσε χρόνο να τη γνωρίσει καλύτερα και να φροντίσει να τη βοηθήσει φέρνοντάς τη σε επαφή με κορυφαίους ατζέντηδες της μόδας και του κινηματογράφου.

Μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια στενή σχέση την οποία διατηρούν μέχρι σήμερα. Μάλιστα όταν πριν από λίγους μήνες ο Μπάτλερ ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας δίπλα του ήταν και η Σοφία Χαρμαντά. Οσοι γνωρίζουν την ιστορία των δυο τους, δεν εξεπλάγησαν από τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Χάρης Σιανίδης στα social media που τους δείχνουν να απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά ή να χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα της Κυανής ακτής πάνω στο jet ski.

Ηταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν το άλλοτε κορίτσι της Coppertone συμμετείχε στο Swim Week στο Μαϊάμι περπατώντας στην πασαρέλα δίπλα σε top models όπως η Σανίνα Σάικ, η Σανέλ Ιμάν και η Χέιλι Κλόσον, ενώ στα after parties βρέθηκε να συνομιλεί και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η Ελληνίδα που γνωρίσαμε ως συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αλλά και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο «Βlind Taste» πλέον περνάει σημαντικό μέρος του χρόνου της στην Αμερική, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με το Next, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων του κόσμου.

Ατζέντης της είναι ο περίφημος Mr. Bo, ο οποίος εκπροσωπεί και την Κέιτ Μος. «Αμέσως μετά το συμβόλαιό μου με το πρακτορείο Next, μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω στο Miami Swim Week, μια Εβδομάδα Μόδας αποκλειστικά για μαγιό. Δεν θεωρούμαι μοντέλο πασαρέλας. Επειδή όμως δύσκολα βρίσκουν μοντέλα για να δείξουν μαγιό, με επέλεξαν», λέει η ίδια με ειλικρίνεια. Σε αυτό βέβαια, συνετέλεσαν και οι άψογες αναλογίες της με ύψος 176 εκ. και βάρος 55 κιλά.

Μετά από αρκετές καμπάνιες κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών που ασχολείται με το μόντελινγκ, η Σοφία Χαρμαντά είναι πλέον αποφασισμένη να κυνηγήσει σοβαρά μια διεθνή καριέρα με βάση τη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, όπως η ίδια εξομολογείται: «Δεν είναι εύκολο να πάρεις την απόφαση και να τα εγκαταλείψεις όλα ελπίζοντας σε κάτι πιο μεγάλο».


Κλείσιμο
bat__1_
bat__2_
bat__3_

Ειδήσεις σήμερα:

Μαντόνα: «Ελπίζω μια μέρα ότι θα περπατήσω χωρίς πατερίτσες...»

Επιδότηση δανείου: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για επιδότηση στεγαστικών δανείων

ΗΣΑΠ: Κανονικά τα δρομολόγια - Άτομο εισήλθε στη σήραγγα στο Μοναστηράκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ