Ρωσία: Ζωντανός από θαύμα αιχμάλωτος αρκούδας για 30 μέρες - Σοκάρει η εικόνα του

Ρωσία: Ζωντανός από θαύμα αιχμάλωτος αρκούδας για 30 μέρες - Σοκάρει η εικόνα του

Αν και η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από επίσημες πηγές, το συμβάν πραγματικά συγκλονίζει - Ρώσοι κυνηγοί εντόπισαν έναν άντρα σε μία φωλιά αρκούδας - Προσοχή σκληρές εικόνες

arkou87
Σοκ έχει προκαλέσει, τις τελευταίες ώρες, η είδηση ότι Ρώσοι κυνηγοί εντόπισαν έναν άντρα σε μία φωλιά αρκούδας, έξω από την πόλη Τούβα, στη νότια Σιβηρία.

Αν και η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από επίσημες πηγές, το συμβάν πραγματικά συγκλονίζει.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun», οι κυνηγοί βλέποντας ότι οι σκύλοι τους γάβγιζαν στις όχθες μια λίμνης, πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει.

Αυτό που αντίκρισαν ήταν – όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν – ένα σχεδόν σκελετωμένο σώμα που θύμιζε… μούμια.

Όταν προσπάθησαν να προσεγγίζουν το σώμα που βρισκόταν στις όχθες της λίμνης ήρθε το δεύτερο σοκ. Ο γενειοφόρος αποστεωμένος άνδρας ήταν ζωντανός!

Όπως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, ο άτυχος άνδρας πριν ένα περίπου μήνα είχε δεχθεί επίθεση αρκούδας με αποτέλεσμα να του σπάσει την σπονδυλική στήλη. Ωστόσο το άγριο ζώο αντί να τον κατασπαράξει τον… μετέφερε – όπως ανέφερε ο επιζών – στην φωλιά της και τον επιτηρούσε όλο αυτό το διάστημα μέχρι να αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει ως τροφή.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τους κυνηγούς οι αρκούδες που ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή ακολουθούν αυτή την τακτική με τα θηράματά τους, τα οποία κρατάνε κάπου φυλαγμένα μέχρι να πεινάσουν πολύ και να τα φάνε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άτυχος άνδρας, ζει πραγματικά από θαύμα αφού ακόμα και το δέρμα του όπως ανέφεραν είχε αρχίσει αν σαπίζει. Επίσης οι περιγραφές του ίδιου του θύματος σχετικά με το πώς κρατήθηκε ζωντανός, σοκάρουν.

Προσοχή σκληρές εικόνες!

Man dragged into bear den and kept as future meal a month ago found ALIVE

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης