Έρευνα για το σκιουράκι που κλώτσησαν στον γκρεμό κάνει το Γκραντ Κάνιον

Έρευνα για το σκιουράκι που κλώτσησαν στον γκρεμό κάνει το Γκραντ Κάνιον

Προς το παρόν προσπαθούμε να τους εντοπίσουμε, είπε στον Τύπο ο εκπρόσωπος του πάρκου για τους δύο Γάλλους που φέρονται να έκαναν την αποτρόπαια πράξη

Έρευνα για το σκιουράκι που κλώτσησαν στον γκρεμό κάνει το Γκραντ Κάνιον
Μετά τον παγκόσμιο σάλο για την απίστευτη σκληρότητα που έδειξαν δύο άντρες κλωτσώντας στον γκρεμό ένα σκιουράκι, ανακοίνωσαν πως διεξάγουν οι υπεύθυνοι του Γραντ Κάνιον, όπου φέρεται να συνέβη το περιστατικό.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το YouTube φαίνεται ένας άντρας να φορά το παπούτσι του και να κλωτσά ένα σκιουράκι που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού. Το άτυχο ζωάκι εξφενδονίζεται στα αβυσσαλέα βάθη του Γραντ Κάνιον.

Κλείσιμο
«Προς το παρόν προσπαθούμε να τους εντοπίσουμε» είπε στον Τύπο ο Kirby-Lynn Shedlowski, εκπρόσωπος του πάρκου. «Προφανώς έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και ότι υπάρχει κάποια ευαισθησία για το πώς συμπεριφερόμαστε στην άγρια ζωή». 

Είπε ακόμα ότι το τοπίο μπορεί και να είναι το Εθνικό Πάρκο των ΗΠΑ στην Αριζόνα, αμφισβητώντας την ορθότητα των ισχυρισμών του χρήστη που το ανέβασε στο YouTube. «Έχουμε προσπαθήσει να τον βρούμε, αλλά δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις μας» είπε ο Shedlowski.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους δεν έχει καταγγελθεί στους υπαλλήλους του Γραντ Κάνιον κανένα τέτοιο περιστατικό.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης